30 Mart 2009 Pazartesi

Çocuklarla bir pazar günü









Dün istanbul modern'de sevgili nalan'la gölge konulu atölye çalışması, ve galata kulesi civarında bir stüdyoda hiphop çalışması vardı. david ve sevim çocukları bir güzel toparlayıp bindirmişler servise.. sonrasında ben geç kalmış, mahalleye koşarken son dakikada hiphop çalışması bir şekilde iptal oldu.

ben de bugünü mahallede çocuklarla sohbet ederek geçirdim.

moderndeki gönüllü arkadaşlarımız bugün epeyce yorulmuşlar.. nalan kami sevim david ayşegül çok iyi bir iş çıkardınız, elinize sağlık harikasınız:) çocuklar sizi yormuşlar ama o kadar mutlu olmuşlar ki bugün ne kadar harika geçtiğini anlattılar.

sonra nalan kami giulia ve çocuklarla mahallede gezdik öyle. hava güzel diye herkes dışarıda. kadınlar yine kapı önünde sohbet ediyorlar. çocuklar her şey yolundaymışçasına bostana doluşmuşlar misket oynuyorlar. mahalle neredeyse dümdüz artık, ama bostan tüm o yıkılmışlığa rağmen panayır yeri gibi. misket oynadık sohbet ettik. madem hiphopa gidemedik biz de kendi atölyemizi yaparız deyip fotoğraf atölyesi yaptık giulia ile:) çocuklar bir dolu güzel resim çektiler. daha önce çekilen resimleri mahalleliye dağıttık. resim yarışmasına girmek isteyen küçükçeşme sokaktan damla'ya ayşegül ablasının boyalarını ilettik. mahallede bir dozer duruyor yıkıntıların arasında (hemen seçim sonrası hızla evlere saldırmak için mi bekliyor acaba)..

Selin