17 Kasım 2007 Cumartesi

14 Kasım, Ankara'ya Meclis'e Seyahat
















Merhaba arkadaslar

Dun gecenin bir yarisinda donduk. Yol arkadaslarimiz herhalde hala derin uykudadir. Ben size bir iki satir yazayim istedim. Bence her dakikasi sahane bir yolculuktu. Ekip cok cok iyiydi. Gulsum Abla, Ayse Abla, Hacer, Sukru, Asim Abi, Harun, herkesi tek tek saydim kabul edin. Meclis meclis olali boyle bir sey gormedi herhalde.

Cetin Soysal in Meclis konusmasini genel olarak begendik. Cevabi, ne ilgisi varsa, Cevre ve Orman Bakani verdi ve epeyce yalan soyledi. Basin toplantisinda Sulukule den cevabini aldi. Herkes sahaneydi, Gulsumabla, Ayseabla, Harun, Hacer, Erdogan, Asimabi, Sukru… tek tek butun ekibi saydim kabul edin. Komisyon bsk ydr. Malik Ejder Ozmelik basin toplantisina geldi ve dilekceleri orada aldi. Cetin Soysal pzt gunu Belediye yle tekrar temas kuracagini soyledi. Toplantidan once Ufuk Uras a Hacer ile birlikte kisaca ugradik, toplantiya gelecegini soyledi, ama gelemedi. Yine de onu da gormus olmamiz iyi oldu.

Donuste molayi haber zamani verdik. Butun kanallara inci gibi dizildigimizi gorunce keyiflilik hali acayip yukseldi. Ucmaya basladik: Inin ordan milletvekilleri, ulkeyi biz yonetiriz’le baslayan samata, kim hangi bakanligi alacak diye devam etti. Asimabi citayi biraz daha yukselterek, yeni hedef olarak Pembe Kosk u gosterdi. Hem kendine guven yukseldi, hem de birbirimize daha iyi kenetlendik. Meclis merdivenlerinden inerken Ali abi koluma girdi ve “Birbirimize dayanirsak, dusmeyiz” dedi.

Dilerim hic dusmeyelim, Sulukule yi dusurmeyelim. Cok sevgi ve selam

Nese